Webdesign

Kennis en ervaring

Vanwege mijn kennis en ervaring (sinds 1997) met het maken van websites wordt ik soms gevraagd een website te maken. Als je dit ook wil kan dat. Houd er rekening mee dat ik websites maak met WordPress en dat betekent (voor mij) dat je kan kiezen uit een aantal templates, het ontwerp wordt dus niet helemaal op maat gemaakt en ik maak alleen eenvoudige websites, geen webwinkels bijvoorbeeld. Daarvoor moet je bij een ontwerpbureau zijn.

Mogelijkheden, voorbeelden en foto’s (laten) bewerken

Je kan hier een aantal voorbeelden zien van websites die ik gemaakt heb dan krijg je een idee van de mogelijkheden. We kunnen uiteraard alles bespreken en kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Houd er ook rekening mee dat als je (veel) foto’s op je website wil laten zien dat deze foto’s geschikt moeten zijn voor het web. Je wil dat je website zo snel mogelijk laadt en daarom is het belangrijk om al je foto’s zo “licht” mogelijk te maken, dwz weinig KB’s (ja, kilobytes en geen megabytes! 😉 )Foto’s kan ik ook voor je bewerken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud

Bedenk ook dat wanneer je een zakelijke website wil (laten) maken dat je te maken hebt met wetgeving. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van je algemene voorwaarden en je cookie-consent. De techniek kan ik doen, maar de inhoud van je website blijft jouw taak en schakel indien nodig daar hulp bij in. De KvK heeft heel veel informatie beschikbaar en je kan hen alles vragen. Uiteraard ook de teksten en foto’s die je op de website wil plaatsen zij onderworpen aan wetgeving en moeten van jouzelf zijn of je moet toestemming hebben van de tekstschrijver en/of beeldmaker.

Kosten

De kosten zijn in overleg, het kennismakingsgesprek (30 minuten) is kosteloos. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn en of dit aansluit bij wat jij wil. Eventueel kan ik je ook doorsturen naar andere webdesigners of bureau’s als die beter passen bij wat je wil. Als je besluit dat je mij de website wil laten maken dan kun je mij de content voor de website toesturen en dan maak ik eerst het ruwe ontwerp. Na jouw goedkeuring van het ontwerp ga ik verder met bouwen en verfijnen van de website zodra ik de betaling van het ontwerp heb ontvangen (dat is ongeveer de helft van de totaalprijs). Mijn uurprijs is 50,- Euro en een eenvoudige website zal tussen de 500,- en de 1000,- Euro kosten. We bespreken van tevoren af wat ik voor je doe en wat dat kost. Je kan tussentijds de website steeds bekijken en we houden contact zodat het goed afgestemd wordt op je wensen en wat we afgesproken hebben.

Hostingskosten

Houd er ook rekening mee dat je niet alleen kosten kwijt bent voor het maken van de website (en het laten maken van de inhoud) maar ook voor de kosten van webhosting. De webhosting kun je afnemen waar je dat wil, het enige wat van belang is, is dat ze WordPress voor je op de website kunnen zetten. Zelf raad ik Antagonist aan. Je moet ook rekening houden dat je de website zelf up to date moet houden. Dat betekent blogs of aanpassingen doen aan de website, maar ook het updaten van WordPress en eventuele Plug-ins en Thema’s. Ik laat je als de website klaar is zien hoe je dat zelf kan doen en als je er een keer niet uitkomt kun je mij altijd vragen hoe het ook alweer zat. Je kan mij ook de hosting en/of het onderhoud laten doen voor een bedrag per maand (afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen per maand, denk aan 5 tot 10 Euro per maand). Ik heb via Antagonist een hostingspakket dus ik kan via hun jouw hosting laten plaats vinden. Het voordeel van Antagonist is dat zij in Nederland zitten (snel internet) en dat ze een goede Nederlandse klantenservice hebben (alleen online).

Dus ik kan alles voor de hosting verzorgen inclusief onderhoud van de website. Of ik verzorg alleen de hosting of alleen het onderhoud. Precies zoals jij het graag hebben wil.

Als je na het lezen van deze uitleg nog niet weggerend bent en je interesse hebt neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek door op onderstaande knop te drukken. Je komt dan uit bij een formulier om een gesprek aan te vragen.

UNDER CONSTRUCTION

zolang de knop nog niet zichtbaar is kun je me mailen op vera @ veranievelstein.nl